Ponuda proizvoda Zatvoriti
0 0 RSD
Vaša korpa je za sada prazna
Uvodna stanica Blog O krevetima Transport ili montaža kreveta? Sa nama ne morate ni o čemu da brinete!

Transport ili montaža kreveta? Sa nama ne morate ni o čemu da brinete!

Da li razmišljate o kupovini novog kreveta, ali ste zabrinuti da ga nećete pravilno sklopiti? Ne želite da oštetite svoj novi krevet ili nemate nikoga da vam pomogne u ovom teškom zadatku? Ne očajavajte i čitajte dalje!

Hajde da krenemo na posao

Sastavljanje kreveta ponekad nije lak zadatak. Može se desiti i da nemate nikoga ko bi vam pomogao da ga nosite na sprat ili da ga držite tokom montaže? Pa kome onda da se obratite? Odgovor je jednostavan, nama! Naši spretni radnici će vam pomoći oko vašeg kreveta. 

Pripremili smo dodatne usluge uz vašu kupovinu kako bismo vam olakšali život. Prva od njih je podizanje kreveta na nivo viši od 2. sprata. Ovo je dobra stvar za korišćenje ako nemate lift ili ako nemate nekoga pri ruci da vam pomogne oko isporuke. Još jedna korisna stvar koju možemo da vam ponudimo kod nas je demontaža stare sofe ili kreveta. Takođe možemo da odnesemo rastavljeni nameštaj i odložimo ga na ekološki način, tako da nakon kupovine novog možete zaboraviti na stari krevet. 
 

Kako dobiti besplatan transport

Znamo da većina vas nema dovoljno veliki automobil da preveze kupovinu do vaše spavaće sobe. Ali ne mrštite se zbog toga. Bolje je da nam se obratite i za prevoz. Možete birati između tri paketa –ZaSpvanje transport, ubrzani transport, ZaSpavanje VIP transport. 

Standardni transport ZaSpavanje znači da dobijate besplatnu dostavu dušeka i kreveta od nas. Ako imate jedan od ovih artikala u korpi, dobijate besplatnu dostavu za celu kupovinu. Ovo ne važi ukoliko samostalno kupujete letvice, noćne ormariće, fotelje i sofe. Mi ćemo vam isporučiti robu u roku od 6 dana. Ako ne želite da čekate i želite da odmah uživate u kupovini, možete koristiti ubrzani transport od spoljnih prevoznika. Uobičajeno vreme isporuke je tada u roku od 2 dana.   

Ako želite da se opustite i uživate u našim uslugama u potpunosti, preporučujemo ZaSpavanje VIP transport. Sa njemu ćemo odneti robu na bilo koji sprat, raspakovati proizvod i odneti ambalažu. U cenu je uračunata montaža kreveta ili stolova. Prednost ovog paketa je izbor vremena isporuke, kada možete imati isporuku robe čak i vikendom od 07:00 do 21:00. A ako želite da uživate u vikendu i da se ne opterećujete isporukom, mi ćemo vas pokupiti sa posla u krugu od 15 km od mesta isporuke i vratiti vas nakon završetka isporuke. 

Više informacija i cenovnik možete naći ovde